TERMENI ŞI CONDIŢII

Termeni şi Condiţii

Realizatorul platformei iDunic este Ringier Sportal S.R.L. denumit in continuare "ORGANIZATORUL"), cu sediul in Bucuresti, B-dul Dimitrie Pompeiu nr. 9-9A, etaj 1, Sect. 1. ORGANIZATORUL detine si gestioneaza urmatoarele site-uri ce integreaza platforma pentru iDunic: gsp.ro, tolo.ro blogsport.ro .

ORGANIZATORUL detine, de asemenea, drepturile de autor asupra textelor, fotografiilor, simbolurilor grafice care apar în cadrul platformei iDunic.

Conditii de utilizare

Prin accesarea oricarui site din portofoliul ORGANIZATORULUI, dintre cele amintite mai sus (si anume: gsp.ro, tolo.ro blogsport.ro) sau a vreunei aplicatii din cadrul acestor site-uri mai sus amintite , va declarati de accord cu conditiile de utilizare urmatoare:

Este interzisa copierea, modificarea, reproducerea, republicarea, afişarea, transmiterea sau distribuirea în orice mod a materialelor integrate in aceste site-uri si care sunt publicate de catre ORGANIZATOR, materiale protejate prin legile nationale si internationale de copyright. Copierea, modificarea sau expunerea numelor, logo-urilor, textului sau imaginilor grafice integrate in site-urile amintite mai sus nu sunt permise decat cu acordul scris al ORGANIZATORULUI.

Este interzisa redistribuirea vreunei pagini din site-urile ORGANIZATORULUI prin framing cu exceptia existentei unui acord scris din partea ORGANIZATORULUI cu privire la acceptul redistribuirii vreunei pagini.

Este interzisa copierea, modificare, reproducerea, republicarea, afişarea, transmiterea sau distribuirea materialelor protejate de marci de comert, mărci de servicii sau copyright-urile altor persoane sau companii integrate in site-urile ORGANIZATORULUI. Drepturile de proprietate intelectuală asupra site-urilor si aplicatiile integrate in acestea din portofoliul ORGANIZATORULUI sunt proprietatea Ringier Sportal S.R.L. .

Responsabilitate

ORGANIZATORUL nu isi asuma responsabilitatea pentru formularele completate necorespunzator din punct de vedere al continutului.

Informatiile din newsletter-ele, aplicatiile si site-urile ORGANIZATORULUI nu vor fi interpretate ca oferta sau recomandare pentru alte produse sau pentru realizarea unei investitii sau participarea la orice alta tranzactie.

ORGANIZATORUL nu ofera nicio garantie pentru informatiile continute de site-urile din portofoliul sau.

ORGANIZATORUL nu raspunde pentru continutul niciunui site ce contine link-uri catre site-urile din portofoliul ORGANIZATORULUI si care apartin altor institutii. ORGANIZATORUL nu raspunde pentru informatia niciunui site de Internet cu care este conectat.

Orice link sau legatura din site-urile ORGANIZATORULUI nu implica faptul că această societate susţine sau acceptă orice responsabilitate pentru conţinutul sau utilizarea website-ului conectat.

Date cu caracter personal

Prin completarea datelor personale in formularul de pe site, participantii sunt de acord cu privire la toate prevederile prezentului Regulament si isi dau acordul ca datele lor cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de Organizator si de a primi pe viitor informatii despre noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing direct.

Datele cu caracter personal precum: numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastră pe care le transmiteti prin completarea formularului online vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidenţialitate.

Alte date sau materiale transmise de catre dumneavoastra catre noi (comentarii, sugestii, intrebari) sunt considerate neconfidentiale si nu sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuală determinate.

Clauze finale

ORGANIZATORUL nu ofera niciun fel de garantie asupra materialelor expuse pe site-urile: gsp.ro, tolo.ro blogsport.ro

ORGANIZATORUL nu ofera nicio garantie ca platforma iDunic va fi neîntrerupta sau fără erori, că defecţiunile vor fi remediate sau ca materialele si aplicatiile furnizate catre utilizatorii platformei (precum newslettere, site-uri, aplicatii, servere) sunt lipsite de componente daunatoare sau ca sunt correct, exacte si/sau de incredere. Dumneavoastra va asumati raspunderea si consecintele in cazul in care veti suferi daune din cauza accesarii platformei iDunic si a site-urilor din portofoliul ORGANIZATORULUI. Dumneavoastra veti suporta costurile pentru remedierea oricarei daune.

ORGANIZATORUL nu este raspunzator pentru nicio dauna rezultata sau nu din utilizarea aplicatiilor din site-urile din portofoliu.

Oraganizatorul pune la dispozitie materialele si informatiile din site-urile din portofoliul sau numai utilizatorilor din Romania si nu este responsabil in cazul in care acestea nu sunt disponibile in alte tari decat Romania.

ORGANIZATORUL isi rezerva dreptul de a face orice completări sau modificări la această notificare legală.

Dumneavoastra si ORGANIZATORUL, Ringier Sportal S.R.L. sunteti de acord ca orice neintelegere sau controverse sau revendicari care au legatura cu folosirea aplicatiilor din site-urile ORGANIZATORULUI, inclusive platforma iDunic, vor fi guvernate de către legea română si vor fi inaintate exclusive tribunalelor din jurisdicţia Bucureşti, România.